Palatetőfelújítás bontás nélkül térhatású mediterrán bit lemezzel

Palatetőfelújítás bontás nélkül 1m x 33cm-es bitumenes zsindellyel

Egyedi technológia az országban csak nálunkGERARD kőgranulátumos acél cserepeslemezek1954 óta a világ 70 országában, így Magyarországon is mind több és több építtető ismeri el, hogy élete egyik legbölcsebb döntése volt, hogy az új-zélandi GERARD tetőfedő rendszert választotta háza fedéséhez. A választékos forma- és színvilágának köszönhetően elegáns megjelenést biztosít úgy a hagyományos, mint a modern épületeknek, egyidejűleg biztosítva az egyedi jelleget, a változatosságot és a minőséget. A GERARD pillekönnyű tetőcsalád több, mint 10 éve van jelen a magyar piacon. Az eltelt idő tapasztalata igazolta a várakozásokat, nevezetesen, hogy egyre nagyobb kereslet mutatkozik a csúcsminőségű és egyúttal esztétikus tetőfedő anyagok iránt, nem csak a családi házak, hanem a közintézmények körében is. Tekintsük át a természetes ásványi őrleménnyel ellátott 50 év garanciával rendelkező acél tetőfedő rendszerek kínálatát!


Gerard mediterrán

A Gerard MEDITERRÁN tetőcserép, a nagyhullámos, mediterrán hangulatú cserepek formavilágát idézi. A szépen ívelt, nagy hullámoknak köszönhetően méltó díszévé válik a mediterrán stílusú épületeknek. Színei harmonizálnak formájával, ezért a mediterrán életérzés garantáltan biztosított.

Firenze Toszkána Antik
Gerard Klasszikus

A Gerard KLASSZIKUS profil a modern építészeti követelményeknek megfelelően egy markáns, rusztikus, kevésbé lágy cserépprofil. A Gerard klasszikus cserép megtervezésekor a tervezőmérnökök arra is figyeltek, hogy a már eddig is roppant erős hódfarkú profilt még erősebbé tegyék.

Kávébarna
 
Vörös
 
Kék
 
Tölgy
 
Zöld
 
Toszkána
 
 
Ezüstszürke Antracit Vörösbarna Őszi levél Smaragdzöld  
Gerard Hódfarkú

A Gerard HÓDFARKÚ tető-cserép minden bizonnyal a GERARD tetőcsalád legismertebb tagja Magyarországon. Sikerének titka, hogy úgy a hagyományos, mind a modern épületek előnyére válik a tetőszerkezet tiszta vonalvezetése, a mintázott, de elegáns megjelenése.

Kávébarna
 
Vörös
 
Kék
 
Tölgy
 
Zöld
 
Toszkána
 
 
Ezüstszürke Antracit Terrakotta Őszi levél Smaragdzöld  
Gerard fazsindely

A Gerard FAZSINDELY tető-cserép megtévesztésig hasonlít a természetes fazsindelyre. Azonban alapanyaga - a Gerard tetőcsalád többi tagjához hasonlóan - acéllemez, így nincs szükség fák kivágására ahhoz, hogy a természetes fazsindely küllemét megkapjuk. Emellett megóvjuk házunkat a természe-tes fazsindely hátrányaitól (öregedés, tűzveszély).

Kávébarna
 
Vörös
 
Tölgy
 
Zöld
 
Toszkána
 
Ezüstszürke
 
       
Antracit Őszi levél        
Gerard zsindely

A Gerard ZSINDELY tető-cserép a háromdimenziós zsindelyek élményét nyújtja, megkímélve bennünket a teljesen bedeszkázott tető magas költségeitől. Lenyűgöző szépségéhez tartós-ság és egyedülálló megbíz-hatóság párosul. A Gerard tető-családon belül ez az egyetlen, amelyik ún. antik vagy árnyékolt színekben kapható.

   
Szürkület
 
Esőerdő
 
Naplemente
 
Avar