Palatetőfelújítás bontás nélkül térhatású mediterrán bit lemezzel

Palatetőfelújítás bontás nélkül 1m x 33cm-es bitumenes zsindellyel

Egyedi technológia az országban csak nálunk

Creaton kerámiacserepek

A Creaton márka nyújtotta minoségi elonyökkel a tetofedok és az építészek, az építoanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetok számára. Ezek az elonyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON-kerámia-cserepekben.


Creaton Klassik Hódfarkú kerámiacserép

"KLASSIK" - A klasszikus kerekvágású forma
A Creaton "KLASSIK" termelési irányvonal klasszikus körvágású hódfarkú tetocserepei rendelkeznek a legszélesebb köru alkalmazási területtel az egész programban. Egyszeru, visszafogott és éppen ezért idotlen formájuk által egyenesen klasszikus szépségu tetofelületeket alkotnak. A Creaton Klassik körvágású hódfarkú tetocserép optikailag feloldja a tetofelületet és tökéletes harmóniában engedi hatni az épülettestet. A színek és a felületek széles spektruma mind a renoválások, mind az új építésu házak esetén teret enged az individuális megoldásoknak a tetofedés során.
 
KLASSIK
termeszetes voros
KLASSIK
voros
KLASSIK
rezvoros
KLASSIK
barna
KLASSIK
fekete
 Creaton Hortobágy Hornyolt szegmensvágású kerámiacserép

"PROFIL-Hortobágy" - Hornyolt szegmensvágású
A Creaton hornyolt tetocserép az egyszeres fedésu hódfarkú tetocserép egy továbbfejlesztett változata. A korcolás helyettesíti a korábban szokásos zsindely-alátétet és biztonságos egyszeres fedést tesz lehetové. Korábban foként mezogazdasági jellegu épületeknél, illetve már meglévo épületek renoválása és hozzátoldás eseténalkalmazták. A Creaton Hortobágy hornyolt tetocserép azonban a modern építészet számára is érdekes kiegészíto lehetoségeket kínál.
 
Hortobágy Hornyolt
termeszetes voros
Hortobágy Hornyolt
rézvoros
Hortobágy Hornyolt
fekete
 Creaton Róna Hornyolt szegmensvágású kerámiacserép

"RÓNA" - Hornyolt szegmensvágású sima felülettel
A Creaton Róna Hornyolt tetocserép az egyszeres fedésu hódfarkú tetocserép egy továbbfejlesztett változata. A korcolás helyettesíti a korábban szokásos zsindely-alátétet és biztonságos egyszeres fedést tesz lehetové. Korábban foként mezogazdasági jellegu épületeknél, illetve már meglévo épületek renoválása és hozzátoldás eseténalkalmazták. A hornyolt tetocserép azonban a modern építészet számára is érdekes kiegészíto lehetoségeket kínál.
     
Róna Hornyolt
termeszetes voros
     Creaton Balance kerámiacserép

"BALANCE" - Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság
A Creaton Balance kerámiacserép a teto kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. Elso osztályú minoségén és foként a nagyméretu, de a kisebb tetokhöz is megfelelo harmonikus arányain kívül a gazdaságos felhelyezés és a magas fokú biztonság gondoskodik a tökéletesített korcolási technika alkalmazás által a tartós értékállóságról , ezáltal a Creaton Balance kerámiacserép egy igazi sikertermékké válik. Kb. 8,4 db/m˛ tetocserép-szükségletével a CREATON egy olyan cserepet kínál, amely azon túlmutatóan, hogy páratlan minoségrol tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép, az ár-teljesítmény viszonyában is új mércét állít fel. Meggyozo továbbá a 26 mm-es csúsztató-terület, illetve a kialakított oldalbordáknak és a stabil felfüggyesztohorognak köszönheto tökéletesített statika.
Balance
teglavörös
Balance
vörös tarka égetett
Balance
toscana engóbozott
Balance
rézvörös engóbozott
Balance
fáradtvörös engóbozott
Balance
palaszürke engóbozott
Balance
fekete engóbozottCreaton Rapido kerámiacserép

A Creaton Rapido kerámiacserép egy tökéletes dupla vájatú hornyolt tetocserépben egyesíti a tradíciót és a technikát, amely különösen nagy méretének köszönhetoen rendkívül gazdaságosnak bizonyult. Magas fokú megbízhatóságán és figyelemreméltó szépségén kívül a Creaton Rapido cserepekben megtalálható egy nagyon jó ár-teljesítmény-arányú CREATON-csúcstermék valamennyi ismertetojele. Az eredmény egy pusztán kb. 8,1 db/m˛ cserép-igénnyel, valamint az átgondolt, a cserepek gyors felhelyezését és ugyanakkor a cserép-szükséglet csökkentését lehetové tevo technikának köszönheto kituno biztonsággal kápráztatja el a felhasználót. A dupla oldalsó korcolással és magas támaszokkal kialakított kötési technika mellett a hátoldali támasztó bordák és a 3 felfüggesztohorog biztosítja a tartós biztonságot. A nagyméretu csúsztatási-terület a horony tetején minden tetofedés esetén maximális rugalmasságot biztosít, amelyben az építtetok évtizedeken keresztül örömüket lelhetik.
Rapido
teglavörös
Rapido
vörös tarka égetett
Rapido
toscana
engóbozott
Rapido
rézvörös
engóbozott
Rapido
fáradtvörös
engóbozott
Rapido
fekete
engóbozott