Palatetőfelújítás bontás nélkül térhatású mediterránbitlemezzel

Cseréptető javítása, festése ISOPAINT tetőfestékkel


A meteorológiai mérések bevezetése óta még soha nem hullott olyan rövid idő alatt oly mennyiségű csapadék mint 2010-ben. A jégverésekben és szélviharokban sem volt hiány. A palával fedett épületek sajnos nagyon nehezen vészelik át ezeket a természeti csapásokat. Egy olyan megoldást ajánlunk a palával fedett épületek megóvására ami hatékonyan ellenáll az esőnek a jégverésnek és a nagy szélnek is.

Mi kizárólag 1. osztályú anyaggal dolgozunk a munkát komoly, megbízható szakemberek végzik. Az anyag amit a pala tető bontás nélküli felújításához használunk Villas Color színes (szórt) mintás modifikált bitumenes lemez. A bitumenes lemez 5 féle színben mediterrán mintával ajánljuk. A bitumenes lemez tehát NEM festett ami azt jelenti hogy a minta az évek során nem kopik ki az anyagból.

Egy 10x10-es alapterületű sátortetős ház teteje kb. 140-150m2 ehhez a tetőhöz kb. 22 tekercs 1mx 10m-es azaz 220m2 bitumenes lemez szükséges ez az anyagmennyiség azért kell mert minden bitumenes anyag szélén van egy 10 cm-es összeeresztés és a kéményszegélyt illetve a tetőkibúvót és a gerincelemet is ebből az anyagból alakítjuk ki. Egy ekkora tetőhöz 4db pontszellőzőt építünk be és ami nagyon fontos a kezdő palasorra a cseppentőlemez, mérete 2m hosszú 15 cm széles és 0,4 mm vastag. Az így elkészített tetők nem csak szépek hanem biztonságosak is.

A mi üzletpolitikánk hogy ön minden szempontból a legjobbat kapja.

Ha időben nem szánjuk rá magunkat egy kevésbé költséges, de tartós tetőszigetelési forma igénybevételére, akkor tönkre mehetnek épületeink A pala vagy az ácsszerkezet bontása és mindezek járulékos költségei nélkül, pár nap alatt ujjávarázsoljuk lakásaink, otthonaink, épületeink tetőhélyazatát.


Előnyei:

A palát nem kell megbontani!
Nem keletkezik veszélyes hulladék
Nem kell több százezer forintot kifizetni
A veszélyes hulladék elszállitásáért!!!

Tisztelettel: Balogh László